Novo hapšenje zbog krijumčarenja migranata

Izvor: Bor030.net, 03.Jul.2016, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo hapšenje zbog krijumčarenja migranata

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru presekli su krijumčarski kanal i pronašli 15 iregularnih migranata.

Na magistralnom putu Zaječar-Paraćin, kod mesta Lukovo, policija je zaustavila kombi vozilo u kojem su A. C. (1989) i D.P. (1995) iz Beograda prevozili državljane Sirije.

Po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca, njima je određeno zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeni prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Kombi vozilo je privremeno oduzeto.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru.

(PU Zaječar)
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Policija otkrila 15 neprijavljenih migranata

Izvor: B92, 03.Jul.2016

Beograd -- Policija u Zaječaru otkrila je 15 neprijavljenih migranata iz Sirije na putu Zaječar - Paraćin, u kombiju kojim su upravljala dva srpska državljanina...Osumnjičenima A. C. (27) i D. P. (21) odredeno je zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeni prelaz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.