Maloletnik osumnjičen za ubistvo u pokušaju

Izvor: Bor030.net, 18.Avg.2015, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnik osumnjičen za ubistvo u pokušaju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru su uhapsili i, po nalogu višeg javnog tužioca, odredili meru zadržavanja do 48 sati starijem maloletniku iz Knjaževca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Osumnjičeni se tereti da je sinoć nakon kraće svađe, u kući u okolini Knjaževca, od oštećenog četrdesetogodišnjaka oteo nož i naneo mu dva uboda, nanevši mu teške telesne povrede.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti sproveden višem javnom tužiocu u Zaječaru.

(PU Zaječar)

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maloletnik osumnjičen za pokušaj ubistva u Zaječaru

Izvor: Blic, 18.Avg.2015

Zaječarska policija uhapsila je maloletnka iz Knjaževca osumnjičenog za pokušaj ubistva, saopštio je MUP...Kako saopšteno, osumnjičeni se tereti da je sinoć nakon kraće svađe, u kući u okolini Knjaževca sa dva uboda nožem teško ranio žrtvu (40)...Njemu je određen policijski pritvor do...

Nastavak na Blic...

Uhapšen provalnik u Somboru

Izvor: 025info.rs, 19.Avg.2015, 12:31

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su D.I. (1991) iz Sombora, osumnjičenog da je izvršio krivično delo razbojništvo. D.I. se tereti da je u noći između 16. i 17. avgusta, provalio u kuću četrdesetosmogodišnjeg sugrađanina i uz pretnju drvenom palicom i nožem,...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.