MONSTRUM Ubio devojčicu zbog neuzvraćene ljubavi, osuđen na maksimalnu kaznu robije

Izvor: Blic, 05.Okt.2015, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONSTRUM Ubio devojčicu zbog neuzvraćene ljubavi, osuđen na maksimalnu kaznu robije

Više sud u Zaječaru osudio je nepravnosnažnom presudom penzionera Čedomira Đurića (67) iz obližnjeg sela Salaš na 40 godina zatvora jer je 8. decembra prošle godine ubio Draganu Ćirić (18), učenicu četvrtog razreda Ekonomske škole.

Đurić je priznao zločin, na sudu ispričao kako je u devojku bio patološki zaljubljen ali je nikada nije poljubio, a da je okidač bila ljubomora na dečka sa kojim se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Dragana viđala.

Obdukcija je pokazala da je starac najpre tukao devojku u svojim kolima kada ju je na prevaru odvezao van grada. Zatim joj je sipao kiselinu u usta a potom zadavio. Njeno telo je bacio u ataru sela Glogovica, u jezeru glogovačke reke, gde ju je policija i pronašla.

U kolima osuđenog Ćirića nađena je DNK devojke i pramenovi kose koju joj je on iščupao u napadu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSUĐEN UBICA IZ ZAJEČARA: Čedomiru Đuriću (67) 40 godina robije za ubistvo učenice Dragane Ćirić

Izvor: Kurir, 05.Okt.2015

ZAJEČAR - Penzioner Čedomir Đurić (67) iz sela Salaš kod Zaječara danas je pred Višim sudom u tom gradu osuđen na 40 godina zatvora...Reč je o neprovasnažnoj presudi...On je u decembru prošle godine ubio Draganu Ćirić (18), učenicu četvrtog razreda Ekonomske škole...Zločin je priznao...

Nastavak na Kurir...

Osuđen deda monstrum iz Zaječara

Izvor: Bor030.net, 05.Okt.2015

Viši sud u Zaječaru osudio je nepravnosnažnom presudom penzionera Čedomira Đurića (67) iz obližnjeg sela Salaš na 40 godina zatvora jer je 8. decembra prošle godine ubio Draganu Ćirić (18), učenicu četvrtog razreda Ekonomske škole...Đurić je priznao zločin, na sudu ispričao kako je...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.