Košarkaši “Zicera” savladali ekipu iz Merošine

Izvor: Bor030.net, 02.Nov.2014, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši “Zicera” savladali ekipu iz Merošine

Košarkaši KK “Zicer” iz Bora savladali su na svom parketu u trećem kolu Druge muške regionalne lige “Istok” ekipu KK “Vukovi” iz Merošine rezultatom 76:53 (16:16, 17:19, 19:09, 24:09), čime je borska ekipa zauzela 2. mesto na tabeli, odmah ispod ekipe “Đerdap”.

U trećem kolu Druge muške regionalne lige “Istok” ekipa Zicera porazila je ekipu KK “Vukovi” iz Merošine sa 24 poena razlike i time ostvarila svoju drugu pobedu u ovoj ligi nakon poraza >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << koji je ova ekipa pretrpela u prethodnom kolu od ekipe KK “Mladost” iz Zaječara.

Borski tim utakmicu je započeo slabijom odbranom i opuštenijom igrom u napadu, što je rezultiralo vođstvom gostujuće ekipe na poluvremenu rezultatom 33:35.

Igra borskih košarkaša popravila se tek u drugom poluvremenu, kada je ekipa Zicera boljom odbranom i boljim napadom uspela da nadigra protivnike i napravi veliku razliku na kraju utakmice.

U narednom kolu KK “Zicer” je slobodan, da bi se već u 5. kolu ovaj košarkaški tim sastao sa trenutno prvoplasiranom ekipom KK “Đerdap” iz Kladova.

KK “Zicer”: Nikolić, Mijatović, Kocić, Pajkić, Kulić, Bogdanović, Vasiljević, Radivojević, Stanković, Buljan, Gligorijević, Petrović

KK “Vukovi”: Stevanović, Živković, Petković, Marković, Pepić, Stevanović, Mitić, Vulović.

Utakmicu su sudili Pavlović i Ristić.
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.