Izvor: Bor030.net, 11.Maj.2017, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Željka Vasića u Boru [NAJAVA]

Poznati pop pevač i kantautor Željko Vasić koncertom u amfiteatru Doma kulture zatvoriće majski kulturno-zabavni program u Boru, najavio je danas Centar za kulturu.

Miljenik ženske publike, nastupaće u “gradu bakra” 30. maja od 20 sati.

Željko Vasić je rođen 10. decembra 1979. godine u komšijskom Zaječaru.

Prvi javni nastup je imao na festivalu „Sunčane skale“ gde je debitovao sa pesmom “Žena kao ti” koju je komponovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << Vlado Georgiev.

Posle tri godine pauze ponovo nastupa na festivalu „Sunčane skale“ sa pesmom “Pratiš me u stopu” koja mu donosi treće mesto, a takođe stiče veliku popularnost među publikom.

Prvi album  pod nazivom “Intro” objavio je 2004. godine, a 2008. je objavio drugi studijski album “Samo moja”. “Letni intermeco” izašao je 2013. godine, a poslednji i aktuelni album “Nema dalje” objavljen je 2016. godine.


Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.