Konačna odluka: Evo sa kim Boško Ničić pravi koaliciju u Zaječaru!

Izvor: BKTV News, 26.Maj.2017, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačna odluka: Evo sa kim Boško Ničić pravi koaliciju u Zaječaru!

Odbornici SNS i Pokreta živim za Krajinu formiraće gradsku vlast u Zaječaru, potvrdio je predsednik Pokreta Boško Ničić.

"Upravo je završen sastanak predstavnika SNS i Pokreta živim za Krajinu. Dogovorili smo se da formiramo koaliciju koja će imati dovoljnu većinu za formiranje vlasti u Zaječaru" rekao je Ničić.

On je precizirao da će predsednik Skupštine >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Zaječara biti iz redova SNS dok će gradonačelnik biti iz redova Pokreta živim za Krajinu.

Ničić očekuje i da konstitutivna sednica bude održana oko 5. juna i da tada bude formirana valst u gradu nakon, skoro, mesec ipo od završetka lokalnih izbora.

 Kako je rekao krenuće se u rešavanje brojnih problema nagomilanih u prethodnom periodu. Od grada koji je bio prosperitetan i svojevremeno jedan od najuspesnijih došlo se do toga da se ne primaju plate mesecima, da je u dugovima...

"Očekujem da to počnemo što pre da rešavamo i sređujemo", naveo je Ničić koji je dodao da će koalicija imati oko 30 od 50 odbornika koji čine skupštinu Grada Zaječara.

Pokret za Krajinu Boška Ničića je na vanrednim izborima u Zajelaru osvojio 31,9 odsto glasova.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.