Knjaževčanin ukrao torbu, pa u njoj našao novac, platnu karticu i PIN: Potrošio 100.000 dinara

Izvor: Telegraf.rs, 22.Mar.2017, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knjaževčanin ukrao torbu, pa u njoj našao novac, platnu karticu i PIN: Potrošio 100.000 dinara

Zbog sumnje da su izvršili dve teške krađe na području Zaječara, policija je odredila zadržavanje do 48 sati Zaječarcima B. S. (23), M. A. (25) i S. R. (22).

Osumnjičeni se terete da su iz jedne vikendice ukrali motornu testeru, a iz jednog ''pasata'' akumulator, bušilicu i brusilicu i time pričinili veću materijalnu štetu.

Istovremeno, policija u Knjaževcu uhapsila je M. J. (23), iz tog grada, zbog sumnje da je izvršio tešku krađu i zloupotrebu platnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kartica, kao i dela teške krađe i krađe u pokušaju.

Sumnja se da je M. J. iz kuće oštećenog odneo torbu u kojoj su bili novac, digitalna kamera i platna kartica, kao i da je u nekoliko navrata, platnu karticu neovlašćeno upotrebio tako što je sa bankomata podizao novac, koristeći sigurnosni PIN koji je bio u torbi. Pričinjena šteta procenjuje se na oko 100.000 dinara.

M. J. je određeno zadržavanje u trajanju do 48 sati.

(D. S.)


Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Policija rasvetlila više teških krađa

Izvor: Bor030.net, 22.Mar.2017

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru i Knjaževcu rasvetlili su više krivičnih dela izvršenih u prethodnom periodu...Zbog sumnje da su izvršili dve teške krađe na području Zaječara, policija je odredila zadržavanje do 48 sati sugrađanima B.S. ( 23 ), M.A. ( 25 ) i S.R. (...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.