KAO U AKCIONOM FILMU: Devojka izmakla otmičaru iskočivši iz automobila u pokretu

Izvor: Bor030.net, 06.Jul.2015, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO U AKCIONOM FILMU: Devojka izmakla otmičaru iskočivši iz automobila u pokretu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru su, po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca, odredili meru zadržavanja do 48 sati M. J. (1992) iz Boljevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo prinuda.

Osumnjičeni se tereti da je, u Ulici Hajduk Veljkovoj u Zaječaru, uz pretnju ubistvom, oštećenu dvadesetjednogodišnju Beograđanku prinudio da uđe u njegovo vozilo „folksvagen >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << – polo“, da bi je nakon toga povezao ka centru grada i dalje joj upućujući pretnje, nakon čega je oštećena iskočila iz vozila u pokretu i zadobila, za sada, lake telesne povrede.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu sproveden osnovnom javnom tužiocu u Zaječaru.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnik policije oteo djevojku

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jul.2015

Zaječarska policija uhapsila je M.J.(33) iz Boljevca zbog sumnje da je izvršio krivično djelo prinuda, i odmah mu je određen pritvor do 48 sati...M.J. je zaposljen u šalterskoj službi u stanici policije u Boljevcu, radi u civilu bez uniforme i službenog pištolja...Međutim, nakon saslušanja...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.