Joksimović i Marija Šerifović u novogodišnjoj noći u Zaječaru!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Okt.2014, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joksimović i Marija Šerifović u novogodišnjoj noći u Zaječaru!

- Zaječarci, a i svi oni koji dođu sa strane i koji su dobrodošli, uživaće cele večeri uz ova dva sjajna vokala - kaže Saša Mirković

Žurka u novogodišnjoj noću u Zaječaru je već dogovorena! Zaječarci će 2015. godinu dočekati uz muziku pop izvođača Željka Joksimovića i Mariju Šerifović, potvrđeno je za Best portal.

- Na Gradskom trgu u Zaječaru 31. decembra nastupiće >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Željko Joksimović i Marija Šerifović i siguran sam da će se svi oni koji se budu našli u Zaječaru te večeri sjajno provesti. Zaječarci, a i svi oni koji dođu sa strane i koji su dobrodošli, uživaće cele večeri uz ova dva sjajna vokala – rekao je Saša Mirković, predsednik Skupštine grada Zaječara.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.