Gibonni na 49. Gitarijadi U Zaječaru

Izvor: Bor030.net, 06.Apr.2015, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gibonni na 49. Gitarijadi U Zaječaru

Zlatan Stipišić Gibonni, bivši vokal kultnih bendova „Osmi Putnik“ i “Divlje Jagode” nastupiće na ovogodišnjoj 49. Gitarijadi u Zaječaru, koja će biti održana od 29. jula do 1. avgusta.

Gibonni je poznati hrvatski kantautor iz Splita, čije pesme predstavljaju svojevrsni spoj roka, savremenog popa i dalmatinskog zvuka.

Podsetimo, osim Džibonija, na 49. Gitarijadi i 19. Moto skupu nastupiće i Therapy?, Dubioza Kolektiv, Kerber, Galija, ali i još >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << nekoliko stranih i domaćih bendova.

Prema rečima ljudi iz organizacionog odbora 49. Gitarijade, koja je danas imala i prvi sastanak organizacionog, programski će Gitarijada biti najjača do sada.

Da bi obezbedili dovoljan budžet za ozbiljnije hedlajnere, čija će imena biti uskoro poznata i obradovati brojne ljubitelje rokenrola, organizacioni odbor je doneo odluku da Gitarijada ponovo uvede prodaju karata za ovogodišnji spektakl.

Ulaznice će se prodavati po simboličnoj ceni, u odnosu na cene ulaznica ostalih festivala. Komplet karata za tri festivalske večeri koštaće samo 1500 dinara, dok će pojedinačna karta biti 1000 dinara. Karta će biti i vaučer, ali će se tek na nekom od narednih sastanaka tačno znati da li će uz kartu ići i besplatno piće, ili majca sa grbom Gitarijade ili nešto treće. Ulaznica će se naplaćivati samo na Rok stejdžu, dok će pristup svim ostalim stejdževima Gitarijade i pratećim programima, biti besplatan, kao i do sada.

Organizacioni odbor Gitarijade, takođe je doneo odluku da jedna ulica u Zaječaru ponese ime dugogodišnjeg producenta i prvog čoveka Gitarijade, pokojnog Koste Čauša, čije ime već nosi memorijalno priznanje koje ovaj festival dodeljuje.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.