Ceo Zaječar danas traži ovog čoveka, policija poziva građane da odmah prijave ako ga vide (FOTO)

Izvor: BKTV News, 23.Avg.2017, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceo Zaječar danas traži ovog čoveka, policija poziva građane da odmah prijave ako ga vide (FOTO)

Upućen apel.

Policija je pozvala građane da se uključe u potragu za muškarcem koji se sumnjiči da je opljačkao kurirski kombi usred dana u centru Zaječara.

Prema nezvaničnim saznanjima, čovek nije ni znao šta krade. On je, videvši da je kurir iz kombija odneo paket primaocu, mirno prišao kombiju, otvorio vrata i počeo da iznosi pakete i stavlja ih u svoje vozilo. Kada je "procenio’" da će >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << se kurir možda vratiti, prekinuo je krađu i odvezao se u nepoznatom pravcu.

Foto: MUP Srbije

"Niko od prolaznika nije reagovao jer ljudi nisu ništa posumnjali. Kome bi uopšte palo na pamet da usred dana, u centru grada, neko krade iz kurirskog kombija. Osumnjičeni, uostalom, nije ni znao šta je u paketima i šta krade", nezvanično saznaje "Alo!" od nadležnih.

Foto: MUP Srbije

Ukoliko ste videli čoveka sa slike odmah pozovite policiju na broj telefona 019/192 i 019/421-370.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.