Bez zastoja u saobraćaju

Izvor: RTS, 02.Mar.2015, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez zastoja u saobraćaju

Na putevima u Srbiji saobraćaj se odvija bez zastoja, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Magle ima na području na području Zaječara, Kučeva, Smederevske Palanke i Sremske Mitrovice.
Prema podacima Uprave granične policije, putnička vozila se na graničnim prelazima zadržavaju do 30 minuta. Na deonici auto-puta E-75 kroz Beograd u toku su radovi u levoj i desnoj saobraćajnoj traci u smeru >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ka Nišu, te je za vozila slobodna samo jedna, srednja traka.
U toku su i radovi na deonici auto-puta E-75 između Ralje i Malog Požarevca, u smeru od Beograda ka Nišu.
Na auto-putu E-75 saobraćaj je preusmeren na paralelne puteve kod Grdelice, zatim na deonici Vladičin Han-Vranje između Poloma i Prevalca, i kod mesta Gramađe.
Put Beograd-Smederevo je zbog radova sužen na deonici Grocka-Brestovik, te vozila prolaze naizmenično.
Na putu Kosjerić-Požega, vozila prolaze naizmenično u mestu Pesak, zbog klizišta.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

OPREZ NA PUTU Kolovozi mokri, magla po kotlinama

Izvor: Blic, 03.Mar.2015, 08:52

Saobraćaj se u većem delu Srbije odvija po mokrim kolovozima dok je vidljivost smanjena zbog magle po kotlinama i preko planinskih prevoja, saopštio je jutros Auto-moto Savez Srbije (AMSS)...Saobraćaj je umerenog intenziteta i odvija se bez zastoja i posebnih ograničenja osim na deonicama gde se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.