Beograđanku pregazila dva automobila, kamion i minibus

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jul.2015, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđanku pregazila dva automobila, kamion i minibus

Prošle noći oko 22 časa na putu Zaječar – Knjaževac dogodila se strašna nesreća u kojoj je poginula Beograđanka K. D.

Nju su u veoma kratkom periodu pregazila čak četiri vozila!

Ona se kretala lijevom stranom kolovoza, kada je na nju naletjelo za sada nepoznato vozilo, a nakon što je udario nesrećnu ženu svojim automobilom, vozač je pobjegao s lica mjesta iako je ona bila još uvijek živa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ali su kasnije preko nje prešla još tri vozila.

„Pošto je tijelo žene od udara završilo na putu, zbog toga što žrtvu nisu na vrijeme uočili, preko nje su u kratkom periodu prošli minibus, kamion i putničko vozilo“, rekli su u policiji.

Uviđaj su na licu mjesta obavili zamjenik Osnovnog tužioca i istražni sudija Osnovnog suda u Zaječaru, koji su naložili hitnu obdukciju tijela nastradale, zato što se sumnja da je K. D. nakon što je prvo vozilo oborilo na put bila živa.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.