Žrtva ove skrivene kamere se toliko uplašila da se onestvestila. Pogledajte zašto

Izvor: Blic, 01.Apr.2015, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žrtva ove skrivene kamere se toliko uplašila da se onestvestila. Pogledajte zašto

Putnici koji su se vozili metroom u Brazilu doživeli su neverovatan šok samo zato što su ušli u pogrešan vagon. U vagon su bile postavljene kamere, a ljudi prerušeni u zombije spremno su čekali svoj trenutak. Prilikom jednog prepada žena se toliko uplašila da se onesvestila.

Brazilcima koji su pravili skrivenu kameru inspiracija za poslednju epizodu bila je poslednja epizoda pete sezone serije „Okružen mrtvima“.

Oni su prerušili ljude u zombije i za mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na kojem će oni plašiti ljude izabrali metro.

Kada putnici uđu u vagon, sve deluje normalno, ali u treptaju oka vagon okruži horda zombija.

U prvom delu snimka koji je postavljen na Jutjub prikazana je jedna žena koja se obrela u ovoj neprijatnoj situaciji. Ali ona je uspela da se izvuče i utekne.

U drugom delu snimka tri žene se bore sa jednim „zombijem“, ali kad horda zombija nagrne unutra, jedna od njih se od straha onesvesti na sedište, dok druge dve uspevaju da pobegnu.

Veliki broj gledalaca digao je veliku buku zbog toga što se žena onesvestila i što je to ipak emitovano.

Pogledajte šta se desilo u ovoj skrivenoj kameri:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.