Zorica Brunclik 1. maja peva za Vulina

Izvor: Blic, 26.Apr.2015, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica Brunclik 1. maja peva za Vulina

Zorica Brunclik zabavljaće ljude u Bačkoj Palanci na proslavi Dana rada, objavio je Opštinski odbor Pokreta socijalista.

Koncert je za podne zakazan na gradskoj plaži, kraj Dunava. Na ovaj način, rekli su novinarima lokalni funkcioneri stranke, Pokret socijalista započinje predizborne aktivnosti.

Palanka inače slovi za jednu od najvećih kadrovskih baza stranke Aleksandra Vulina.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zorica Brunclik peva Vulinu za prvi maj

Izvor: Vesti-online.com, 26.Apr.2015

Zorica Brunclik zabavljaće ljude u Bačkoj Palanci na proslavi Dana rada, objavio je Opštinski odbor Pokreta socijalista...Koncert je za podne zakazan na gradskoj plaži, kraj Dunava. Na ovaj način, rekli su novinarima lokalni funkcioneri stranke, Pokret socijalista započinje predizborne aktivnosti....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.