Zid uzvraća mokraćni udarac!

Izvor: Mondo, 06.Mar.2015, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zid uzvraća "mokraćni" udarac!

Ulica St. Pauli u Hamburgu ugosti preko 20 miliona turista godišnje, koji su tu došli da se provedu, napiju i izmokre po zidovima obližnjih zgrada.

Foto: YouTube

 St. Pauli predstavlja deo Hamburga namenjen za zabavljanje i lude noćne izlaske, ali za stanovnike ove oblasti nije sve baš tako veselo.

Razlog njihovog nezadovoljstva leži u činjenici da pijani turisti koriste zidove njihovih zgrada da se "olakšaju" posle previše piva, time ruinirajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izgled samog grada.

"Baš sam besan što ljudi pišaju svuda. Iritantno je", jedan je od komentara stanovnika Hamburga.

Međutim, za sve postoji rešenje, ili makar neka vrsta osvete.

S obzirom da zvanične zabrane i zdrav razum nisu imali mnogo dejstva, stanovnici ovog dela grada su odlučili da uzmu stvar u svoje ruke u akciji - "St.Pauli piški nazad".

Pogledajte o čemu je reč, pa možda dobijete ideje za sopstvene nestašne komšije!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.