Zbog ovoga Hale Beri i u 47. godini izgleda kao seks bomba!

Izvor: Press, 13.Avg.2014, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ovoga Hale Beri i u 47. godini izgleda kao seks bomba!

Glumica Hale Beri sa svojih 47 godina može da se pohvali vitkom i zategnutom figurom. Ponosna majka dvoje dece otkrila je svoju svakodnevnu rutinu koja je zaslužna za njen izgled.
 
Hale se nalazi na listi najzgodnijih i najzategnutijih dama Holivuda, i to s razlogom. Ona ima svoj režim vežbanja kojeg se striktno drži, mimo svakodnevnog "trčkaranja" za svojom decom.
Pet dana u nedelji po 25 minuta glumica intenzivno vežba sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ličnim trenerom. Trening uključuje kardio vežbe, kik boks, pešačenje ili trčanje gore-dole uz stepenice, kao i dizanje tegova.
 
Ovakva jedna njena seansa jednaka je laganijem tempu vežbanja od sat vremena.
Šta biste mogli da probate?
Svakodnevno radite seriju vežbi koje ciljajuabdominalne mišiće na struku. Stanite blago raširenih i savijajte se na levo, pa na desno, sa rukama na struku i bez pomeranja kukova.
Takođe, svakodnevno jačajte mišiće na rukama. Na primer, uzmite flašice vode, blago savijte ruke u laktovima, raširite noge tako da vam stopala budu u širini ramena, i podižite flašice uvis, pa levo i desno.
Kako biste ojačali mišiće na nogama, čučnjevi i iskorak su prava stvar. Radite tri serije po 12 čučnjeva i iskoraka.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.