Zbog Borinog stanja odloženi koncerti “Riblje čorbe”

Izvor: Press, 18.Dec.2014, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog Borinog stanja odloženi koncerti “Riblje čorbe”

Lekari smatraju da još nije vreme za koncerte, pa će najavljeni nastupi popularne rok grupe biti odloženi do pevačevog potpunog oporavka
Bora Đorđević, ipak, neće sa "Ribljom čorbom" nastupiti u subotu u Temišvaru, na koncertu podovom pada režima Nikolaja Čaušeskua i dan kasnije u Nišu. Zbog upale pluća koja nije u potpunosti sanirana on je i dalje je na bolničkom lečenju. Lekari smatraju da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << još nije vreme za koncerte, pa će najavljeni nastupi "Riblje čorbe" biti odloženi do Borinog potpunog oporavka.
Đorđević je, podsećamo, nakratko izašao iz bolnice kako bi prisustvovao snimanju dve emisije "Pinkovih zvezda", u čijem je žiriju. Snimanje u Šimanovcima mu očigledno nije prijalo, jer je u sredu morao da primi dve infuzije. U petak će biti održan novi konzilijum i tada će lekari odlučiti da li je potrebno da i dalje bude u bolnici.

Nažalost, nećemo nastupiti u Temišvaru i Nišu - rekao je za Novosti Bora Čorba. - Kad vas lekari uzmu pod svoje, ne puštaju vas šest meseci. I dalje mi uzimaju krv, ko vampiri. Meni je skroz okej, ali doktor mi još ne daju da pevam. Pomerićemo koncerte za neki drugi termin.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.