Zaustavio je da joj naplati kaznu, pa joj spasao život (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 14.Avg.2014, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaustavio je da joj naplati kaznu, pa joj spasao život (VIDEO)

Policajac koji je jednoj ženi iz Mičigena nameravao da napiše kaznu, zapravo ju je spasao od smrti.

U trenutku kada joj je policajac dao znak da stane, žena se gušila.
 
- U prvom trenutku sam pomislio da glumi kako bi izbegla kaznu, a onda sam shvatio da zaista ne može da diše. Pokušao sam da joj odstranim strani predmet iz grla udarajući je po leđima – kaže policajac Džejson Gejts.
 
Međutim, ta tehnika nije urodila plodom, pa ju je izvukao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << iz automobila i izveo Hajmlihov zahvat. U sledećem trenutku žena je iz grla izbacila parče kobasice i hleba.

Kada je došla do daha, počela je da plače i zahvalila se policajcu koji joj nakon svega nije napisao kaznu.
 
- U većini slučajeva, zaustavljanje na putu ima negativne posledice po vozača, ali to je nešto što moramo da radimo. Na taj način ljudi ostaju bezbedni, ne samo zato što sporije voze, već i zato što se ponekad dešavaju ovakvi slučajevi – kaže Gejts.
 
Izvor:Blic
The post Zaustavio je da joj naplati kaznu, pa joj spasao život (VIDEO) appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.