Za njih zakon ne važi: Ovi svetski superstarovi su silovatelji, rasisti i piromani, ali nikad nisu kažnjeni za to

Izvor: 24sata, 01.Sep.2014, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za njih zakon ne važi: Ovi svetski superstarovi su silovatelji, rasisti i piromani, ali nikad nisu kažnjeni za to

Neke slavne osobe popularne su zbog svog talenta, ali napravile su ili rekle i neke zaista grozne stvari. Budući da su bogati i slavni, neke od ovih incidenata uspeli su da sakriju od javnosti na neko vreme, ali kad tad sve ispliva na površinu pa ih ni ogromni bankovni računi ne mogu spasiti od istine...

Led Zeppelin

Džoni Keš

Džoni Keš | Foto: ilustracija

Džoni je bio 'loš momak', a dok se jednom vozio kroz nacionalnu šumu 'Los >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << Padres' u Kaliforniji, njegov kamion se pregrejao i zapalio. Umesto da potraži pomoć, Džoni je otišao na pecanje. Vatra se raširila i zapalila su se 2,5 kvadratna kilometra šume.Izgorelo je 49 kalifornijskih kondora, što je bilo otprilike 50% primeraka te vrste, a vlada ga je kaznila s iznosom od 82 hiljade dolara. Džoni je u svoju odbranu rekao da mu je žao, ali da ga 'baš briga za žute ptičurine'.

Džoni Keš | Foto: ilustracija

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.