Za Spejsijevu progoniteljku četiri godine zatvora

Izvor: Mondo, 19.Sep.2014, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Spejsijevu progoniteljku četiri godine zatvora

Žena koja je pre dve godine uhapšena, jer je progonila Kevina Spejsija osuđena je na četiri godine zatvora.

Foto: Chris Pizzello/Invision/AP

Linda Luis Kalkin je u pismima koje je slala poznatom glumcu pretila i pisala kako želi da ga povredi.

Prilikom pretresa njenog stana, pronađene su Spejsijeve fotografije, na kojima su glumčeve oči "izgrebane".

"Po zidovima je pisalo 'Ubiti Kevina Spejsija", rekao je jedan od policijaca koji je svedočio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na sudu u Bostonu.

Linda je krivicu priznala godinu dana nakon hapšenja. Tada je otkrila da je nekoliko puta slala lažne bombe holivudskom glumcu.

Sud je naložio da pored kazne koju mora da odleži, plati Spejsiju 124 hiljade dolara, kako bi mu refundirala novac koji je on iskoristi kako bi angažovao obezbeđenje, a koje ga je čuvalo od nje.

 

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Opsednuta: Progonila Spejsija i dobila četiri godine zatvora

Izvor: Vesti-online.com, 19.Sep.2014

Žena koja je pre dve godine uhapšena, jer je progonila Kevina Spejsija osuđena je na četiri godine zatvora. Prilikom pretresa njenog stana, pronađene su Spejsijeve fotografije, na kojima su glumčeve oči "izgrebane"...Kevin Spejsi je morao da plaća obezbeđenje koje ga je čuvalo od "progoniteljke".. .."Po...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.