ŽELI DRUGU ŠANSU? Džoni Dep namerno koči razvod od Herdove

Izvor: Blic, 27.Jul.2016, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELI DRUGU ŠANSU? Džoni Dep namerno koči razvod od Herdove

Holivudska glumica Amber Herd, optužila je još uvek zakonitog supruga Džonija Depa da namerno usporava razvod, jer upoorno odbija da sudu preda svu potrebnu dokumantaciju.

Amberova, koja je zahtev za razvod braka podnela početkom maja, nakon što je u javnosti iznela optužbu da ju je Dep fizički napao, tvrdi da glumac namerno odugovlači sa dostavljanjem sudu svih neophodnih dokumenata jer ne želi da ubrza proceduru razvoda braka.

Međutim, Depov pravni tim tvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da glumac neće podneti dokumenta sve dok Herdova ne potpiše sporazum o privatnosti, koji će bi je obavezo na ćutanje o braku sa Depom, što ona odbija da uradi. Uprkos tome što uskoro bivši supružnici već mesecima komuniciraju jedino posredstvom advokata, američki tabloidi Depovo ponašanje tumače kao očajnički pokušaj ostavljenog muškarca da vrati ženu koju voli.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.