ZATO ŠTO MU JE RODILA DVOJE DECE Evo koji skupoceni poklon Andrej Meljničenko sprema za svoju suprugu Sandru

Izvor: Blic, 24.Avg.2017, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZATO ŠTO MU JE RODILA DVOJE DECE Evo koji skupoceni poklon Andrej Meljničenko sprema za svoju suprugu Sandru

Sandra Meljničenko, jedna od najbogatijih Srpkinja, porodila se pre četiri meseca i na svet donela sina kojem su roditelji dali ime Adrijan Andrejevič. Pre pet godina rodila je ćerku Taru.

I kao što se pisalo, početkom septembra trebalo bi da organizuju proslavu na kojoj će i zvanično obeležiti rođenje sina. Tom prilikom Sandra bi trebalo da dobije i još jedan poklon od svog supruga.

Šuška se da će naša nekadašnja manekenka postati bogatija ili za privatni avion ili za ostrvo. Njen suprug se, kako piše "Alo", premišlja da li da je iznenadi izuzetno skupom letelicom ili da je počasti ostrvom u blizini Dalmacije odakle je i Sandrina majka.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.