ZASPAO U KONTEJNERU, ZA DLAKU ISECKAN NA KOMADE: Ipak, spasao se BEZ OGREBOTINE! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Maj.2016, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZASPAO U KONTEJNERU, ZA DLAKU ISECKAN NA KOMADE: Ipak, spasao se BEZ OGREBOTINE! (VIDEO)

Muškarac iz Vorkingtona u Velikoj Britaniji silom prilika zaspao je u jednom kontejneru.

Međutim, sledećeg jutra, kada su đubretari došli da pokupe đubre pokupili su i nesrećnog čoveka. U jednom trenutku su čuli udarce iznutra. Ubrzo su stigli vatrogasci i policajci. Dovikivali su čoveku koji je bio zaglavljen u đubretarskom kamionu: "Samo prati svetlost".

Na kraju snimka se može i videti kako je uspeo da se izvuče iz kontejnera. Jedan od prisutnih je rekao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << prava sreća da nije bio iseckan u komade.

Srećom, Britanac je izašao iz ove neugodne situacije potpuno nepovređen, a nikome nije jasno kako mu je to pošlo za rukom.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs / Izvor: metro.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.