ZANOSNA NIKOL Pevačica pokazala svoje adute

Izvor: Blic, 30.Jul.2016, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZANOSNA NIKOL Pevačica pokazala svoje adute

Pop pevačica Nikol Šerzinger oduvek je važila za jednu od najzgodijih žena na svetu, te stoga nije neobično da seksi fotografijama zapali Instagram.

Zanosna Nikol uputila se ovog leta na Mikonos, gde na grčkim plažama uživa u društvu prijateljica i u minijaturnom bikiniju mami uzdahe turista. Pevačica koristi svaki trenutak da se sa prijateljicama opusti na odmoru, ali ne zaboravlja ni na fanove, koje često ume da obraduje i seksi fotografijama i snimcima.

Inače, zgodna Nikol, koja je godinama bila u vezi sa vozačem Formule 1, Luisom Hamiltonom, sreću je ipak našla kraj teniserom Grigorom Dimitrovom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.