ZA DOBRO JUTRO: Ponija su držali zaključanog, nije mogao da hoda zbog užasnih kopita. 10 godina je čekao ovaj preobražaj (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Apr.2017, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA DOBRO JUTRO: Ponija su držali zaključanog, nije mogao da hoda zbog užasnih kopita. 10 godina je čekao ovaj preobražaj (VIDEO)

Dobro jutro! Nesrećni poni Poli skoro da nije mogao da hoda, jer mu kopita nisu bila sečena i sređivana skoro 10 godina.

Polija je njegov gazda držao zaključanog unutra i nije mu dozvoljavao slobodno da hoda i trči kao normalan konj.

Sirotan je bio neuhranjen i zapušten, imao je i oboljenja kože.

A onda je upoznao svoje spasioce. Ošišali su ga, istimarili i odsekli mu preduga kopita, potkovali ga i upicanili ga "kao za izložbu". Poli je bio presrećan i >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << zahvalan.

Pogledajte tu transformaciju:

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.