X Factor od proleća na Prvoj!

Izvor: Press, 22.Dec.2014, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

X Factor od proleća na Prvoj!

X Factor ADRIA, jedan od najgledanijih svetskih muzičkih šou programa, koja se prošle sezone emitovala na Pinku, od proleća ćemo gledati na Prvoj srpskoj televiziji, ekskluzivno saznaje Kurir.
Takmičenje će biće regionalnog karaktera, pokrivaće celi prostor bivše Jugoslavije, osim Slovenije. Kako saznajemo, još nije doneta odluka ko će voditi šou, ali se spekuliše sa hrvatskje strane to će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Antonija Blaće, koja je vodila Suvajver.

 
"X Factor" je planetarno poznat TV format koji je 2004. godine kreirao čuveni TV producent i talent skaut Sajmon Kauel. Ovaj popularni šou program predstavlja pevačko takmičenje u kojem svoju šansu dobijaju talenti koji želi da ostvare pevačku karijeru i pokažu da u sebi nose takozvani. faktor "X" potreban za međunarodni uspeh. Veliku popularnost “X Factor” poseduje i zahvaljujući sudijama koji u određenoj fazi takmičenja postaju mentori kanidatima, pa se iz emisje u emisiju gradi i dodatni takmičarski nivo u kom se sudije međusobno takmiče - kroz svoje kandidate.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.