WINE JAM, Festival autohtonih vina i malih vinarija

Izvor: Press, 22.Maj.2015, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WINE JAM, Festival autohtonih vina i malih vinarija

У сарадњи са WINE JAM, 23. маја од 15 – 21 часа организoван је фестивал аутохтоних вина и малих винарија.
За све љубитеље вина и поштоваоце доброг џез звука у суботу у  клуб Јаззбука(Краља Милана 2) биће организован фестивал аутохтоних >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << вина и малих винарија у сарадњи са WINE JAM, 23. маја од 15 – 21 часа.
Фестивал је посвећен винима од домаћих сорти грожђа као и малим винарима који својим винима дају лични печат и дефинишу оригинални идентитет. Посвећен је и љубитељима вина који имају жељу да боље упознају понуду аутентичних и оригиналних вина са наших простора.
WINE JAM од свог настанка посебну пажњу придаје аутентичним винима са нашег простора и по томе је први пут јавно иступио. Касније је кренуло све озбиљније придавање значаја тој теми што је показало да наша винска средина има визију.
Развијање овог сегмента винарства је веома важно за будућност и наше представљање у глобалном винском свету. Вина од аутохтоних сорти, као и остала вина која носе карактер поднебља уз ауторски печат винара, дефинишу оригинални идентитет по коме ће нас препознати у свету, по чему ћемо се разликовати и бити јединствени као винска земља.
Зато је неговање и развој овог правца нешто што је битан део мисије WINE JAM-a. Због тога ВАЈН ЏЕМ ОРИЏИНАЛС. Ако не ценимо наше неће га ни други ценити...
Цена улазнице је 500 динара и омогућава дегустацију свих изложених вина.

Музички програм: Сандра и Алекс од 22 часа

Резервације 063/89 30 845

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.