Vujadin Savić ima poruku za  lažne prijatelje

Izvor: Blic, 01.Jul.2015, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujadin Savić ima poruku za lažne prijatelje

Fudbaler je na instagramu poručio lažnim prijateljima da zna da mu podrivaju idilu sa Mirkom Vasiljević i otpevao im je stihove iz numere Mitra Mirića.

- Kada sam sam, gde je Mirka? Kada sam sa njom, ko čuva decu? Kada smo svi zajedno, onda se pravimo ludi! Zato primite pozdrave od Mitra Mirića uz pesmu "...špijuni su među nama kvare našu idealnu vezu..." Drmajte malo svoj kavez, vratite se u kućicu - napisao je Vujadin.

Inače, Savić danas slavi 25. rođendan u krugu najmilijih, a istakao je da je na svet stigao na rođendan velikog fudbalskog asa Vladimira Petrovića Pižona i seks bombe Pamele Anderson.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POZDRAV UZ PESMU MITRA MIRIĆA: Vujadin Savić ima poruku za sve lažne prijatelje!

Izvor: Kurir, 01.Jul.2015

Kada sam sam, gde je Mirka? Kada sam sa njom, ko čuva decu? Kada smo svi zajedno, onda se pravimo ludi, poručuje Vujadin..Fudbaler Vujadin Savić je na instagramu poručio lažnim prijateljima da zna da mu podrivaju idilu sa Mirkom Vasiljević i otpevao im je stihove iz numere Mitra Mirića..."Kada...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.