Vudi Harelson: Posle 30 godina zabave, nema više marihuane

Izvor: N1 televizija, 22.Mar.2017, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vudi Harelson: Posle 30 godina zabave, nema više marihuane

Američki glumac Vudi Harelson izjavio je da je prestao da koristi marihuanu posle više decenija, po njegovim rečima, prevelike zabave.

Harleson je jedan od najpoznatijih uživalaca marihuane u Holivudu. Harelson je za Valčr magazin (Vulture) rekao da nije pušio marihuanu gotovo godinu dana.

On navodi "30 jakih godina" na zabavama kao razlog za odluku da prestane.

Harleson (55) je rekao da oseća da ga je droga "držala emotivno zatvorenim", ali i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << za marihuanu kaže da je "sjajna droga".

On je dodao da još uvek umereno pije alkohol.

Harelson je bio uhapšen 1996. jer je sadio konoplju u Kentakiju da bi osporio državni zakon. Konoplja je biljka srodna marihuani ali sadrži manje opijatske supstance THC.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.