Izvor: Njuz.net, 26.Jun.2016, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić provozao bivšeg urugvajskog predsednika u svojoj staroj škodi

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 26. jun 2016, (Njuz) – Tehnički premijer Aleksandar Vučič sastao se juče sa bivšim urugvajskim predsednikom Hoseom Muhikom, nakon čega ga je provozao po gradu u svojoj staroj “škodi”, saznaje Njuz.
Muhika, poznat i pod nadimkom “najsiromašniji predsednik na svetu”, zajedno sa Emirom Kusturicom, došao je u posetu premijeru koji je želeo da mu pokaže da se po skromnosti nimalo ne razlikuje od njega.
– Premijer je predložio da svi sednemo u njegovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << rashodovanu “škodu” i provozamo se po krajevima grada koji su poznati po siromaštvu. Vučić nas je vozio pored karton sitija, Marinkove Bare, Kaluđerice i Mirijeva, a tokom vožnje videlo se da ima problema sa promenom brzina jer je auto zaista star. U jednom trenutku “škoda”se čak i ugasila pa smo sva trojica morali da je poguramo, ali srećom bilo je nizbro – prepričava za Njuz detalje ove vožnje Kusturica.
On kaže kako je tokom vožnje kroz Beograd Vučić pozvao gradonačelnika Sinišu Malog, kojeg su potom pokupili u Savamali.
– Vučić je Malom objašnjavao šta sve može da se sredi kako bi to izgledalo skromnije. Pokazivao mu je zgrade koje deluju previše luksuzno i koje bi trebalo srušiti. Na pitanje Malog kako da ih sruši, Vučić mu je nešto šapnuo, ali nisam mogao da čujem šta tačno – rekao je Kusturica.
Nakon što su se provozali starom “škodom”, Vučić je odveo predsednika u svoju garsonjeru da mu pokaže kako skromno živi, a prema rečima Kusturice, bivši urugvajski predsednik je bio toliko opčinjen Vučićevom skromnošću da je odlučio da mu pokloni jedan deo svoje preostale imovine.
Miroslav Vujović

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.