Izvor: Njuz.net, 09.Avg.2017, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić položio predsedničku zakletvu nad Ikeinim katalogom

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 9. avgust 2017, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio je danas u Skupštini Srbije još jednu zakletvu, ovog puta nad Ikeinim katalogom za 2017. godinu.
On je napomenuo da je nedavno položio zakletvu nad Ustavom Republike Srbije i Miroslavljevim jevanđeljem, ali da je ovih dana shvatio da, zbog važnosti koju za čitavu zemlju predstavlja dolazak Ikee, mora da je ponovi i nad njenim katalogom.
– Smatrao sam da su Ustav i Miroslavljevo jevanđelje >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << dve najvažnije knjige za naš narod, ali od kada se pojavio Ikein katalog, svestan sam da on po važnosti izbija na sam vrh. Zato sam odlučio da ponovim zakletvu i nad ovom svetom knjigom – izjavio je predsednik Vučić.
Tekst zakletve bio je nešto izmenjen za ovu priliku i mi ga prenosimo u celosti:
“Zaklinjem se da ću sve svoje snage posvetiti očuvanju suverenosti i celine teritorije Republike Srbije i da će ona tokom mog mandata biti stabilna kao dobro zašrafljena Ikeina komoda. Boriću se za ostvarivanje ljudskih i manjinskih prava i sloboda, obuku svih građana za sklapanje nameštaja, poštovanje i odbranu Ustava i zakona, očuvanje mira i blagostanja svih građana Republike Srbije i da ću savesno i odgovorno ispunjavati sve svoje dužnosti, poput marljivih Ikeinih radnika.”
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.