Izvor: Njuz.net, 09.Avg.2017, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić objavljuje latino pesmu „Vučićito“ da bi povećao popularnost

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeNJUZ, 6. avgust 2017, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio je da snimi pesmu u latino maniru pod imenom “Vučićito“ kako bi dodatno “pogurao“ svoju popularnost.
Vučićev marketinški tim procenio je da je u vrelim letnjim mesecima interesovanje građana za politiku manje nego inače i da im se treba obratiti kroz malo laganije sadržaje.
– Pesma “Vučićito“ inspirisana je velikim hitom “Despacito“ Luisa Fonsija, ali ipak postoje i značajne >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << razlike. Dok “Despacito“ recimo znači “lagano“, “polako“, “Vučićito“ znači “brže, jače, bolje“. Takođe, Vučić u spotu neće zavodljivo igrati sa rasnom latino devojkom već sa samim sobom, a rep delove će izvoditi Ivica Dačić. Video će biti snimljen u Beogradu na vodi i u njemu će učestvovati svi ministri – rekao nam je sagovornik iz kabineta predsednika.
Na pitanje kakve efekte očekuju i da li će “Vučićito“ dosegnuti gledanost “Despacita“, u kabinetu ne kriju velike ambicije.
– Naravno da ćemo dostići gledanost od tri milijarde, ali samo u Srbiji – procenjuje sagovornik Njuza i dodaje da svaki član internet tima Srpske napredne stranke klikne po 10 puta na spot i “već će to biti impresivna brojka“.
A dok pesma i spot “Vučićito“ ne budu zvanično predstavljeni, Njuz vam ekskluzivno donosi deo teksta ovog, sasvim sigurno možemo reći, budućeg velikog hita.
“Vu-či-ći-to
Baš nam dobro ide ovaj Be-De-Pito
Prosečna nam plata četristo evrito
Biće bolje negde krajem godinito
Vu-či-ći-to
Nervira me eto opozicionito
Ali vodim unutrašnji dijalogito
Imam negde preko fifti procentito, super super, super, super, super!”
Nenad Milosavljević

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.