Izvor: Njuz.net, 08.Dec.2016, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić će zbog podsticaja rađanja upadati ljudima u spavaće sobe i nadgledati pravljenje dece

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 8. decembar 2016, (Njuz) – Predsednik Demografskog saveta Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će, u okviru mera za podsticanje rađanja, dolaziti u nenajavljene posete u spavaće sobe građana i nadgledati proces pravljenja beba.
Vučić će građane posećivati u večernjim satima, a prilikom poseta će kontrolisati tok njihovog reproduktivnog odnosa, davati savete i uputstva i nesigurne parove podsticati na vođenje ljubavi.
– Sve nas je manje, a špijuna i >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << stranih plaćenika sve više! Za interese Srbije sam spreman da gledam tuđe odnose i po 24 sata dnevno, ništa mi nije teško. Ovo je prvi put u novijoj istoriji Srbije da će neko nadgledati pravljenje beba širom Srbije, to još od Tita nije rađeno, a mi ćemo sada nadmašiti čak i njegova dostignuća na tom polju – izjavio je Vučić.
Predsednik Demografskog saveta će građanima besplatno deliti Vijagru, Kamagru i Cijalis, a oduzimaće kondome i objašnjavaće koje su poze najbolje za brzo začeće, kao i koje su poze pogodne za začeće muškog, a koje za začeće ženskog deteta.
Nenad Milosavljević

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.