Izvor: Njuz.net, 25.Maj.2016, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: U Niš ću ići pešice, piću kišnicu i jesti zrnevlje pored puta

Napomena: Ova vest je šaljive prirodePoštovani prijatelji,
Svima je već jasno da naša država mora da počne da štedi, a dužnosti premijera je da da lični primer. Zbog toga sam juče najavio da ću u Nišu boraviti sedam dana u kasarni, ali sam danas shvatio da ni to nije dovoljno. Tako sam rano jutros odlučio da ne idem do Niša prevozom, već pešice jer je to najjefitinije i ništa neće koštati poreske obveznike. Za tu priliku koristiću stare patike koje sam našao u špajzu, da ne bih oštetio nov đon na novim patikama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << koje neću sada ni kupiti da bih uštedeo novac.
Prvobitan plan mi je bio da pravim pauze na obližnjim pumpama gde bih mogao da se osvežim, ali me je današnje vreme obradovalo, pa sam odlučio da pijem isključivo kišnicu koja će ovih dana padati. Za hranu ću se lako snaći, duž autoputa ima dosta zrnevlja koje mogu da mi pomognu dok ne dođem do niške kasarne.
Ne bi trebalo da bude većih problema ni oko moje orijentacije. Moji saradnici su mi skrenuli pažnju na to da imam najgori mobilni telefon u državi i da na njemu nemam GPS, ni kompas, nemam čak ni nekoliko dugmića pa ne mogu da pozovem nikoga u čijem telefonu je broj sedam, ali sam shvatio da mi mahovina pored puta, položaj Sunca i zvezde Severnjače, može pomoći da bezbedno stignem do Niša.
U Nišu sam prvobitno planirao da spavam u kasarni, ali sam ipak odlučio da podignem šator u dvorištu kasarne da ne bih prljao posteljinu, a građane ću ipak od četiri do sedam, da bih od sedam do osam mogao da odem do Nišave da upecam nešto za ručak.
Neko će reći da su ove mere možda malo preterane ili nepotrebne, ali samo ličnim odricanjima možemo pokrenuti našu ekonomiju i dati dobar primer građanima.
Vaš,
A.V.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.