Izvor: Njuz.net, 02.Dec.2016, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić 24 sata pričao kako radi 24 sata dnevno

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 2. decembar 2016, (Njuz) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić već 24 sata objašnjava građanima Srbije kako radi 24 sata dnevno, a kako je rekao, to će nastaviti da radi i naredna 24 sata, jer građani Srbije nikako ne mogu da shvate da on radi 24 sata.
– Mi kao narod moramo da menjamo sebe, svoje radne navike, svoj mentalitet. Ja sam prvo pošao od sebe. I ranije sam pričao kako radim 24 sata, ali to očigledno nije bilo dovoljno, pa mnogi građani to nisu mogli da >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << shvate – istakao je Vučić.
Premijer je dodao da će u narednom periodu posetiti svaki grad i varošicu u Srbiji i da će u svakom grada i varošici po 24 sata pričati kako on radi 24 sata.
Vučić je najavio i da će nakon što završi 24-časovnu priču kako radi 24 sata, početi građanima da po 24 sata na dan priča kako nije imao nijedan da slobodan, kao i da nije išao na odmor, što je dobro jer to znači da mnogo radi.
Bane Grković

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.