Voditeljka Ivana Gajica čeka prvo dete

Izvor: Blic, 30.Mar.2015, 06:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljka Ivana Gajica čeka prvo dete

Gledaoci „Prve“ i emisija „Tačno 9“ i „Tačno 1“ u narednom periodu se neće družiti s voditeljkom Ivanom Gajicom, jer ona ide na trudničko bolovanje.

- Za mene više nema svakodnevnog ustajanja u pet, uređivanja i vođenja emisija. Špica „Tačno 9 sa Ivanom Gajicom“ će se verovatno ponovo zavrteti tek za nekih godinu dana, a razlog je najlepša vest za svaku porodicu - prinova. Dve trećine trudnoće prošli smo u radu i pred kamerama. Završnica će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz druge perspektive - ispred televizora - priča za „Blic“ Ivana Gajica.

Buduća mama otkriva da bi početkom jula na svet trebalo da dođe mali Gajica.

- Još se nismo odlučili oko imena sina. Dogovorili smo se da pri izboru konsultujemo najbližu porodicu, pri čemu će posebnu ulogu imati moji sestrići, koji su jako uzbuđeni što će dobiti mlađeg brata.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.