Vodimo vas u Monsun!

Izvor: Mondo, 06.Maj.2015, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas u Monsun!

MONDO vam poklanja dva puta po dve ulaznice za SAMOTVRDO žurku koja će biti održana 16. maja.

Foto: Go2

Svetski poznati bugarski DJ i producent Metodi Hristov nastupiće na drugoj SAMOTVRDO žurci koja će se održati 16. maja u klubu Monsun.

Ako želite da osvojite karte, pošaljite nam email sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Monsun". Adresa je nagrade@mondo.rs, a dobitnici će odmah biti obavešteni o načinu preuzimanja nagrada.

Svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jedinstvenim stilom koji ide od tamne strane tech house-a pa do sirovog house zvuka Hristov je za kratko vreme uspeo da osvoji fanove elektronske muzike širom sveta.

Obožava da eksperimentiše i miksuje različite muzičke stilove što uvek rezultira neverovatno dobrim kombinacijama. Njegova izdanja našla su se na set listama poznatih DJ-eva kao što su Matijas Tancman, Marko Karola, Riči Hotin, Joris Vorn, Mendo, Andre Krom, Mark Najt, Džej Lumen Pan-Pot, Ramon Tapia, Audiojack i drugi. Domaća podrška bugarskoj zvezdi biće Phill & Dansmore, Tumalon, Calavera & Manya, Nemax & Kristijan Petrovski.

Od srede 6. maja, ulaznice se mogu naći u pretprodaji u Zla šteku po ceni od 300 dinara. Broj ulaznica ograničen je na 200.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.