Vini Pu proslavio 90. rođendan

Izvor: Blic, 29.Maj.2016, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vini Pu proslavio 90. rođendan

Jedan od najpopularnijih crtanih likova, medvedić Vini Pu, proslavo je 90. rođendan, a za tu priliku objavljena je priča u kojoj on upoznaje kraljicu Elizabetu ispred Bakingemske palate.

Ova priča objavljena je povodom 90. rođendana kraljice i Pua.

U priči "Vini Pu i kraljevski rođendan" on putuje u Bakingemsku palatu sa Kristoferom Robinom i Pigletom kako bi uručili specijalni poklon kraljici, prenose britanski mediji.

Kraljica je naslikana kako sluša >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vini Pua dok joj recituje rođendansku pesmicu nakon što je uspeo da joj priđe prilikom njene šetnje van palate.

Narator priče u audio i video verziji je oskarovac Džim Brodbent.

Priča je dostupna na internetu i besplatna je u čast proslave 90. rođendana kraljice i Vini Pua.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vini Pu proslavio 90. rođendan

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Maj.2016

Jedan od najpopularnijih crtanih likova, medvedić Vini Pu, proslavo je 90. rođendan, a za tu priliku objavljena je priča u kojoj on upoznaje kraljicu Elizabetu ispred Bakingemske palate. U priči "Vini Pu i kraljevski rođendan" on putuje u Bakingemsku palatu sa Kristoferom Robinom i Pigletom kako...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.