Vanesa Paradi o skandalu Dep-Herd: Džoni nikada nije bio nasilan!

Izvor: Blic, 29.Maj.2016, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanesa Paradi o skandalu Dep-Herd: Džoni nikada nije bio nasilan!

Svestku javnost trrese skandal između Džonija Depa i njegove, još uvek, supruge Amber Herd. Ona ga je pre samo nekoliko dana optužila da ju je prebio, a u Džeonijevu odbranu stala je Vanesa Paradi.

Vanesa i Džoni su bili 14 godina zajedno, i Džoni je ostavio Vanesu ne bi li bio sa Amber.

Vanesa, revoltirama optužbama Herdove da je Džoni pretukao Amber, obratila se javnosti u pismu koje je objavio portal TMZ.

Između ostalog, Vanesa je naglasila:

– Koliko dugo godina poznajem Džonija, nikada nije bio fizički nasilan prema meni, i to ne izgleda kao čovek s kojim sam provela prelepih 14 godina - rekla je Vanesa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lili-Rouz brani oca Džonija Depa

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Maj.2016

Lili-Rouz Dep, 17-godišnja ćerka čuvenog glumca Džonija Depa, stala je danas u odbranu oca koji se suočava sa optužbama supruge Ember Herd koja tvrdi da je tukao...Na Instagramu, Lili-Rouz je nazvala svog oca "najdivnijom osobom punoj ljubavi koju poznaje", preneo je AP...Ona je, ne pominjući...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.