VRELINA ULIČNOG FUDBALA: Bosonogi šutiraju loptu od ZAPALJENOG kokosovog oraha (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2017, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRELINA ULIČNOG FUDBALA: Bosonogi šutiraju loptu od ZAPALJENOG kokosovog oraha (VIDEO)

Neverovatna hrabrost mladića!

Da ulični fudbal može da postane pakleno zanimljiv pokazali su učenici iz internata islamske škole u Mojolabanu, na indonežanskom ostrvu Javi. Oni su svoje slobodno vreme proveli tako što su bosonogi šutirali loptu od zapaljenog kokosovog oraha.

Nije samo FORA: Evo zašto TINEJDŽERI eksperimentišu sa ALKOHOLOM i CIGARETAMA

Improvizovana lopta zapaljena je tako što je orah bio prethodno posut kerozinom. Kao da to nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo dovoljno samo po sebi, loptu su šutirali bosonogi.

Inače, igra se nadovezuje na „Pencak silat“, vrstu tradicionalne indonežanske borilačke veštine koja se zasniva na samoodbrani golim rukama i razvoju unutrašnje snage kroz tehnike disanja, prenosi Sputnjik.

PAZITE DA SE NE UGUŠITE OD SMEHA: Natpis koji je stavljen na vrata restorana u Sarajevu je HAOS!

Pogledajte vatreni fudbal indonežanskih učenika:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.