VRELA SARA Njena guza će vam ulepšati dan

Izvor: Blic, 29.Maj.2016, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRELA SARA Njena guza će vam ulepšati dan

Portugalski top model Sara Sampaio skrenula je na sebe pažnju nakon što je, prošle godine postala deo Viktorijinog jata, a lepa manekenka je zbog sličnosti sa Adrianom Limom vrlo brzo u modnom svetu dobila status njene naslednice.

Sara, koja vrele prolećnje dane provodi u sunčanom Monaku obradovala je pratioce na Instagramu sa nekoliko fotografija sa plaže.

- Sunce je izašlo, ali i guze - napisala je lepa Sara u komentaru uz fotografiju.

Inače, manekenki >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja je u rodnoj Portugaliji postala poznata zahvaljujući radu na brojnim kampanjama za donji veš, modni znalci predviđaju uspešnu karijeru zbog sličnosti sa brazilskim supermodelom Adrianom Limom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.