VRATILA SE SA SEKSI SELFIJEM Nekadašnja pevačica grupe Luna podelila fotku iz kreveta

Izvor: Blic, 28.Jul.2016, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRATILA SE SA SEKSI SELFIJEM Nekadašnja pevačica grupe Luna podelila fotku iz kreveta

Sećate li se pop pevačica Maja Marković, devojke koja je bila jedan od naših najlepših i najboljih ženskih vokala. sada se vratila.

Maja je na "Instagramu" podelila seksi fotografiju iz kreveta, kojom je oduševila fanove.

Veliku popularnost stekla je za vreme grupe "Luna", kada je zajedno sa Čedom Čvorkom bila u žiži interesovanja. Ona je pre nekoliko godina rešila da se povuče iz javnosti, i muzičku scenu zameni novim interesovanjima. Ono što je manje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poznato jeste da je Manojlovićeva nakon izlaska iz grupe "Luna" pokušala da se bavi manje komercijalnom pop muzikom, u čemu nije imala previše uspeha. Nakon toga, ona je napustila muzičku karijeru a šta danas radi, i kako danas izgleda, pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.