VODITELJKA OTVORILA DUŠU: Evo kako Ena Popov komentariše svoju trudnoću

Izvor: Press, 20.Sep.2014, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VODITELJKA OTVORILA DUŠU: Evo kako Ena Popov komentariše svoju trudnoću

Voditeljka Ena Popov je u petom mesecu trudnoće. U januaru naredne godine dobiće ćerku sa partneromNenadom Čankom sa kojim je u srećnoj vezi već dve godine.
Iako joj ne prijaju novinski natpisi o njenoj trudnoći, jer smatra da to nije od važnosti za široke narodne mase, Ena je otkrila kako se oseća.
"Nenad je svaki dan sve srećniji, i ja sam isto, jer smo sve svesniji i svesniji. Čudno je, velika je to promena >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << odjednom, ne možeš odmah biti svestan. Mislim da ja i sada nisam svesna dok ne uhvatim to malo biće u ruke", objasnila je Ena.
Voditeljka je opisala i kako zapravo izgleda njeno "drugo stanje"
"Ja ne mogu ovo "drugo stanje" da nazovem drugim stanjem, jer nemam simptome kao sve ostale trudnice. Nit’ sam razmažena, niti histerišem, niti sam preterano emotivna, niti izbirljiva, razdražljiva. Meni se to još uvek nije desilo, mada ima još četiri meseca, videćemo", kazala je Ena.
Ona je otkrila i da je ceo život priželjkivala da rodi sina, ali otkad je saznala da će roditi devojčicu, ne može da zamisli da rodi muško dete. Nasuprot njoj, njen izabranik je želeo da dobije baš ćerku.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.