VODIČ ZA SEKSI PREDIGRE: Kako da počnete sa „bezobrazlucima”

Izvor: Press, 24.Jul.2014, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VODIČ ZA SEKSI PREDIGRE: Kako da počnete sa „bezobrazlucima”

Dakle, romantično veče uz Aretu Franklin u pozadini, zaljubljene poglede i strasna dodirivanja dovodi vas do spavaće sobe, a tamo vas partner iznenadi naredbom: „Pričaj mi nešto bezobrazno!”
Nema potrebe za panikom, iako možda niste vešti u ovim stvarima i nemate dovoljno „prljavog” iskustva, ovakva vrsta predigre može dosta da utiče na poboljšanje seksualnog čina, i da obema stranama podigne dostizanje vrhunca na novi nivo!
Mali početak
Ako ste >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << inače tiha i stidljiva osoba, prvi bitan korak je da počnete da se oslobađate i da pravite bilo kakvu buku. Važno je da ste dovoljno opušteni i da već strastvene uzdahe jednostavno malo „pojačate”. Svaki partnerov pravi „dodir” ispratite sa jednim glasnijim „Ahh” i „O, da”.
Podstaknite ga!
„Bože, volim kada si tako duboko u meni” je relativno čest način da započnete razgovor tokom seksa. Svakako ćete svog partnera dodatno uzbuditi i podstaći ga na strastvenije korake a vi ćete se na ovaj način još više opustiti.
Muškarci vole da im žene laskaju pa će ih rečinice kao što su: „Tako mi se dopada to što mi radiš”, „Nemoj da staješ nikada”, „Ti si tako dobar u ovome!” dodatno podstaći i učiniti njihv „ego” znatno većim i jačim.
Oni će biti super-heroji koji će vam sigurno uzvartiti poželjnim tretmanima.

 
Budite potpuno otvoreni
Sećate li se Samante iz serije „Seks i grad”? Vodite se njenom filozofijom i nemojte da štedite na rečima i opisima. Umesto da kažete: „Stavi svoj penis u mene”, budite konkretnije i koristite neke smelije žargonske, da ne kažemo „uličarske” izraze.
Kreativnost je na vašoj strani, pa čak iako ne spadate u osobe koje kod kuće čitaju erotsku literaturu i gledaju porno filmove, otvorite svoj um i razvežite jezik, do maksimuma!
Ovo je svakako interesantan način da upoznate sebe i pomerate granice.
Upoznajte drugu stranu
Ukoliko je vaš partner tih i saopštava vam ono što želi šapućući vam na uvo, u tom slučaju ni vi nemojte biti previše glasni, već mu tiho pričajte žestoke bezobrazluke. Posmatrajte ga kako se oseća i procenite koliko daleko možete i želite da idete.
Baš kao i seks i „vrući bezobrazluci” se grade i uče postepeno. Korak po korak, sve dok zajedno ne upoznate nivo koji vam prija i gde ne prelazite svoju komfornu zonu.
Naravno, na kraju „žurke” ne zaboravite da mu se,„ dok ste još vreli” zahvalite kako bi održali podgrejane strasti do sledećeg puta. Jedno kratko „Mnogo mi se dopalo kada si mi…” biće sasvim dovoljno, do sledećeg puta, naravno.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.