VIŠE SE NE KRIJU Ovako Kaća izjavljuje ljubav novom dečku

Izvor: Blic, 29.Jun.2016, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIŠE SE NE KRIJU Ovako Kaća izjavljuje ljubav novom dečku

Ako je suditi po sve češćim izjavama nežnosti na društvenim mrežama, Katarina Živković ponovo je srećna i zaljubljena.

Popularna pevačica nedavno je uplovila u romansu sa fudbalerom Rada Borkom Veselinovićem, i više ne krije koliko je srećna.

Ona je na Instagramu objavila novu fotografiju sa svojim novim dečkom, uz kratku poruku "Moja ljubav."

Podsetimo, pre nego što je upoznala Veselinovića, Kaća je imala i romansu sa fudbalerom Minhena Milošem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Degenekom.

Sa druge strane, Veselinović je poznat javnosti po vezama sa poznatim lepoticama. Zabavljao se sa učesnicom "Velikog brata" Barbarom Šegetin i starletom Natašom Šavijom. Iza sebe ima brak i dete.

- Kaća i Branislav su se nedavno upoznali, i to su bile simpatije na prvi pogled. Ona nije želela da javnost to odmah sazna, jer je Veselinović poznat kao ženskaroš i kao neko ko voli da bude u društvu poznatih dama. Ipak, kada je shvatila da su njegove namere iskrene, rešila je da otkrije prijateljima da je zaljubljena i srećna - rekao je nedavno za "Blic" izvor blizak pevačici.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Više se ne kriju: Ovako je Katarina Živković izjavla ljubav svom novom dečku (FOTO)

Izvor: Story, 29.Jun.2016

Popularna pevačica nedavno je uplovila u romansu sa fudbalerom Rada Borkom Veselinovićem, i više ne krije koliko je srećna.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.