(VIDEO)Vratila se!

Izvor: Press, 03.Mar.2015, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO)Vratila se!

Starleta došla kući nakon višemesečnog boravka u Americi.
Ekipa emisije "Paparaco lov" uspela je da "uhvati" Staniju Dobrojević kako sa bratom i majkom ide na ručak u jedan restoran u okolini Rume.

Izgleda da je starleta znala da će da je snimaju, pa se ovako skockala za porodični ručak. Inače ovo nije prvi put da se Stanija folira pred kamerama. Svi se dobro sećamo predstave koju je priredila za "Paparaco lov" kada je pozirala toples na terasi.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Da li vam je nedostajala: Stanija se vratila u Srbiju!

Izvor: Tracara.com, 03.Mar.2015

Vratila se Stana! (foto: printscreen) Nakon višemesečnog boravka u Sjedinjenim Američkim Državama, najpopularnija srpska starleta Stanija Dobrojević ponovo je u Srbiji. Ekipa paparazzo lova uhvatila je lepoticu u rodnoj Rumi, gde je uživala u društvu mame i brata. I dok su oni bili obučeni...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.