VIDEO: Prava magija: Ovakvu prosidbu gotovo je nemoguće nadmašiti

Izvor: Cafe.ba, 28.Avg.2015, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Prava magija: Ovakvu prosidbu gotovo je nemoguće nadmašiti

Navodno je pripadnicima nježnijeg spola trenutak kada ih ''princ na bijelom konju'' zaprosi nešto što pamte cijeli život, zato je unikatnost spomenutog trenutka nevjerojatno važna, ovaj "frajer" je u tome, nema nikakve dvojbe, uspio...

Do sada smo vidjeli doista svakakve pokušaje prosidbe, neki su bili briljantni, neki su nas nasmijali do suza, bilo je i onih koji su nas natjerali da pustimo suzu, nisu rijetki ni oni koji spadaju u kategoriju "epic fail"... Iako će mnogi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << možda i s pravom, konstatirati kako je trenutak kada muškarac zaprosi ženu nešto što bi trebalo biti samo njihovo, posljednjih je godina gotovo pa pravilo da se to odvija na javnim mjestima, pred što većim brojem "svjedoka". Izlizani scenarij na nogometnoj (košarkaškoj, rukometnoj, nastavi niz...) utakmici i porukom "hoćeš li se udati za mene" ispisanom na glavnom semaforu je već svima dosadio, stoga je, ako već želite to učiniti pred publikom, krucijalno smisliti nešto svoje i originalno.

Mađioničar Neil Henry je definitivno uspio u tome, spojio je svoju strast, ljubav, posao i - publiku. Zapravo, svoju je djevojku zaprosio na "radnom mjestu", što u prvi tren ne izgleda nimalo posebno, još manje romantično, ali ako se zna da je Neil Henry čovjek koji "prodaje magiju", onda priča dobija sasvim drugačije obrise... I teško da će u smislu kreativnosti i posebnosti netko uspjeti nadmašiti ovaj trenutak. U prvi mah njegova zaručnica nije izgledala nimalo sretno što ju je Neil pozvao da mu asistira kod izvođenja jednog od mađioničarskih trikova ili je barem tako izgledalo. A onda se dogodio - trenutak magije - u videu pogledajte kako je sve izgledalo i zašto je Neil Henry oduševio svoju buduću suprugu.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.