(VIDEO) Ovo je najlepša žena sveta za 2014. godinu

Izvor: Press, 23.Apr.2014, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Ovo je najlepša žena sveta za 2014. godinu

Glumica kenijskog porekla, koja je početkom godine osvojila Oskara za najbolju sporednu ulogu u drami "12 godina ropstva", našla se na prvom mestu liste najlepših žena popularnog časopisa.
"To je ogroman kompliment", kazala je Niong komentarišući svoje pojavljivanje na naslovnici magazina.
"Moja majka mi je uvek govorila da sam lepa. Na kraju sam joj donekle poverovala", kazala je ona, dodajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da je sreća ipak ono najvažnije u životu.
Lupita Niongo je odnedavno i zaštitno lice čuvene francuske kozmetičke kuće "Lankom".
Pogledajte prvih deset zvezda koje su se našle na ovogodišnjoj listi: 
1. Lupita Nijong'o
2. Keri Rasel
3. Džena Devan
4. Mindi Kejling
5. Pink
6. Amber Herd
7. Gabrijel Junion
8. Moli Sims
9. Stejsi Kibler
10. Keri Vašington

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ona je najlepša žena na svetu!

Izvor: Tracara.com, 23.Apr.2014

Lupita Nyong’o proglašena je za najlepšu ženu na svetu, samo dva meseca nakon što je osvojila Oskara za najbolju žensku sporednu ulogu. Magazin People je glumicu proglasio najlepšom ženom na svetu za 2014. godinu i ona se našla na naslovnoj strani novog broja njihovog magazina. “Ovo je...

Nastavak na Tracara.com...

Lupita Njongo najlepša žena u 2014.

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2014, 00:21

Glumica kenijskog porekla Lupita Njongo (31) našla se na prvom mestu liste najlepših žena popularnog časopisa "People"...Veliki kompliment: Lupita Njongo.. ..Iako je ove godine osvojila Oskara za najbolju sporednu ulogu u drami "12 godina ropstva" i potpisala ugovor sa kompanijom "Lancome", ova...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.