VIDEO: Možete li da objasnite trik o kome bruji cijela Britanija?

Izvor: Cafe.ba, 20.Apr.2015, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Možete li da objasnite trik o kome bruji cijela Britanija?

Trik je toliko zaintrigirao javnost da već dva dana svi pokušavaju da ga ''provale'', a zasad najprihvaćenija teorija kaže da su iluzionista i član žirija Sajmon Kauel sarađivali.

Iluzionista i "čitač misli" Džejmi Rejven postao je u subotu zvijezda nedelje u Velikoj Britaniji zahvaljujući nastupu u emisiji “Britain’s Got Talent”, odnosno triku koji je podigao cijelu dvoranu na noge, ali i ostavio stotine hiljada gledalaca u potpunoj nevjerici.

O kakvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << je triku riječ, najbolje je da pogledate sami, mi ćemo dodati još tek toliko da je trik do te mjere zaintrigirao javnost da su pojedini ubrzo skovali teoriju zavjere i optužili sudiju Sajmona Kauela da je pomogao Rejvenu pri izvođenju trika.

Naime, dan nakon emisije je otkriveno da su Rejven i Kauel u decembru imali priliku da se upoznaju na jednoj humanitarnoj večeri, pa budući da je upravo Kauel bio taj koji je na kraju izabrao kartu, i ne čudi što je “pala” priča da je čudesni štos zapravo režiran.

Ipak, obojica su energično odbili takve navode:

"To je tačno. Te smo se večeri nalazili u istoj prostoriji, ali nismo imali priliku razgovarati. Naprotiv, prvi put smo koju rečenicu razmenili tek na audiciji za emisiju", odvratio je na to iluzionista.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Možete li da objasnite trik o kome bruji cela Britanija?

Izvor: Vesti-online.com, 21.Apr.2015, 12:10

Trik je toliko zaintrigirao javnost da već dva dana svi pokušavaju da ga "provale", a zasad najprihvaćenija teorija kaže da su iluzionista i član žirija Sajmon Kauel sarađivali...Iluzionista i "čitač misli" Džejmi Rejven postao je u subotu zvezda nedelje u Velikoj Britaniji zahvaljujući nastupu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.